GRILLROOM PIRAMIDE

GRILLROOM PIRAMIDE Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Piramide. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 18:22 De hamburger en patat was niet zo lekker. Broodje shoarma was wel lekker.
9 jun 2022 om 21:01 Prima
1 jun 2022 om 20:56 Lekker en vooral snel Top voor de snelle trek
18 mei 2022 om 19:47 Weer heerlijk gegeten zoals altijd
14 mei 2022 om 19:05 Vieze slappe friet en de smaak van de shoarma was niet om over naar huis te schrijven zelfs de kat wilde het niet
11 apr 2022 om 19:18 Heel vreemd. Ze belde me om te vertellen dat we eigenlijk wat ver woonde, en dat ik eigenlijk meer verzendkosten zou moeten betalen en waarom ik niet bij een andere tent had besteld. Eten zelf was zeer karig. Broodje doner was een kleine pita. Helaas
4 apr 2022 om 7:14 Dikke prima altijd. Eten warm als het bezorgd wordt door een vriendelijke bezorger. Je moet wel even vragen of ze je pizza voor je snijden.
27 mrt 2022 om 21:45 Gevraagd om geen kaas op 1 vd gerechten te doen, dit zat er toch op. En dik 1,5 uur gewacht terwijl de app een andere tijdsduur aangaf. Jammer.
14 mrt 2022 om 11:12 Was erg lekker, de spaghetti had wel iets meer mogen zijn zijn er was een overvloed aan saus
5 mrt 2022 om 19:30 Lekker eten
28 feb 2022 om 21:54 Eten was heerlijk, bezorging was snel!
19 feb 2022 om 21:41 lekker!