GRILLROOM PIRAMIDE

GRILLROOM PIRAMIDE Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 210 beoordelingen
18 sep 2020 om 20:44 Was perfect! Smaakte heerlijk en keurig op de afgesproken tijd ! Complimenten !!!!
18 sep 2020 om 19:46 Super snel bezorg en altijd lekker eten!
13 sep 2020 om 21:51 Wederom lekkere shoarma en een snelle bezorging.
12 sep 2020 om 20:04 Patat was wat slap door de warmte van het eten. Er wordt geadverteerd dat je een fles cola krijgt bij 30 euro maar deze hebben wij niet gekregen. Verder was het eten lekker en genoeg gekregen
6 sep 2020 om 19:06 Wij zijn hier vaste klant en bestellen regelmatig de lamsshoarma: elke keer weer genieten. In sommige andere recensies lees ik klachten over de kruiden, maar dat vinden wij juist zo lekker - zeker ook op de patat. Niks mis mee, heerlijk!!
4 sep 2020 om 17:41 Op zich was het eten prima, maar had een Feta-salade besteld waarbij ook olijven zouden zijn, maar die heb ik in de hele salade niet gezien. En ik werd er ook niet op gewezen
25 aug 2020 om 14:36 Weer heerlijk genoten van de lams en kipshoarma
18 aug 2020 om 23:26 Goed broodje, shoarma lekker! Ook salade met feta besteld , ruime portie maar jammer de goedkope feta smaakt niet naar feta, geef dan een iets kleinere portie en doe er een smakelijke feta bij. Al met al smakelijk gegeten
14 aug 2020 om 0:24 Weer heerlijk genoten van de lamsshoarma!!
6 aug 2020 om 10:38 Het eten was wel erg gekruid met paprika poeder
2 aug 2020 om 20:14 Was erg lekker
16 jul 2020 om 19:43 Zoals gewoonlijk top!